poetsprins logo

Roet laten verwijderen

Zoe met schoonmaakmiddelen

Heeft u brand gehad in uw woning of kantoor? Dan heeft u waarschijnlijk roetschade. Hier wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf! Roet verwijderen is specialistisch schoonmaakwerk en daar dient u echt een professioneel voor in te schakelen.

Het is echt lastig om het roet zelf te verwijderen. Wij kunnen helpen bij het selecteren van een geschikte partij. Zo weet u zeker dat uw huis weer roetvrij wordt.

Hoe verwijder ik roet?

Allereerst is het beter om bij het plafond te gaan beginnen om het roet te verwijderen. Als u dit namelijk niet doet kunnen de wanden namelijk weer vies worden. Er zijn heel wat schoonmaakmiddelen tegen roet op de markt die u een aardig handje kunnen helpen en het schoonmaakwerk zo kunnen verlichten zoals pure alcohol.

Als u alcohol verdunt met lauw water en dit met een nevelspuit tegen het plafond en wanden opspuit zal het roet van zelf op gaan lossen en kunt u dit verwijderen met een spons. Echter zult u dit meerdere malen moeten herhalen om een schoon eindresultaat te krijgen. Een plafond schoonmaken is dan ook niet echt een gemakkelijke klus.

Hg schoonmaak producten tegen roet verwijderen zijn ook erg geschikt. Na het verwijderen van de roet uitslag zullen er altijd vlekken achterblijven op wanden en plafonds. Schilder alles dan ook over met een goede isolatie verf zodat de vlekken niet door de nieuwe verflaag heen dringen.

Roet verwijderen na brandschade

Bij ons schoonmaakbedrijf werken verschillende schoonmakers die stuk voor stuk inzetbaar zijn voor verschillende projecten zoals roet en schimmel verwijderen. Wij hebben dan ook medewerkers in dienst die precies weten hoe ze snel en goed roet moeten verwijderen.

Bovendien gaan zij hierbij zeer klantvriendelijk te werk. Ze houden rekening met uw situatie en gaan dan ook vakkundig en professioneel te werk.

Afhankelijk van de omvang van de schade zal waarschijnlijk eerst de komst van de schade expert van uw verzekeringsbedrijf ter plaatse komen om de situatie te beoordelen. Dit heeft uiteraard te maken met de schadevergoeding die u kunt verwachten naar aanleiding van de brand- en gevolgschade.

Het roet verwijderen kent twee aspecten

Het verwijderen van roet dient met zorg te gebeuren. Roet verwijderen kent twee aspecten: enerzijds zal het zorgen voor een betere aanblik omdat wij roet plekken schoonmaken en anderzijds zorgt het ervoor dat de afvoer van de rook weer werkt zoals bedoeld.

Daar komt bij dat het ervoor zorgt dat schadelijke stoffen ook verdwijnen. Het is dus zowel van cosmetische waarde alsmede belangrijk voor uw gezondheid. Wij beschikken over een ervaren team aan specialisten die beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen.

Roet maar ook waterschade verwijderen

Als schoonmaakbedrijf leveren wij diverse diensten zoals graffiti verwijderen. Naast de hulp die wij leveren bij waterschade en roetschade, zijn wij ook inzetbaar bij tal van andere schoonmaak klussen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor een éénmalige schoonmaak, een opleveringsschoonmaak, het reinigen van boten of een jaarlijkse grote schoonmaak.

Offerte verwijderen van roet

Voor meer informatie over onze mogelijkheden met betrekking tot roet verwijderen adviseren wij u verder over onze site te surfen. Heeft u een vraag of wellicht een opdracht dan kunt u het offerteformulier op de site invullen. U ontvangt snel een prijsopgave in uw mailbox en dat is wel zo makkelijk.

0/5 (0 Reviews)

Lees verder:

opleveringsschoonmaak
Zakelijk
Zoe

Opleveringsschoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat een opleveringsschoonmaak voor u kunt doen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan om professionele schoonmakers uw pand gebruiksklaar te laten maken.

Lees verder »
lift laten schoonmaken
Zakelijk
Zoe

Lift laten schoonmaken

Een schone lift is essentieel voor zowel het wooncomfort als de veiligheid. Bewoners van een flat of woningcomplex gebruiken de lift dagelijks en zullen een schone, goed werkende lift zeer op prijs stellen. Daarnaast zorgt het regelmatig schoonmaken van de lift voor een langere levensduur van de installatie en beperkt het brandgevaar.

Lees verder »
parkeergarage schoonmaken
Zakelijk
Zoe

Parkeergarage Schoonmaken

Een parkeergarage heeft heel wat te verduren. Auto’s rijden dagelijkst in en uit en laten veel zand en olie achter. De parkeergarage schoonmaken is dan ook essentieel voor het onderhoud en de uitstraling.

Lees verder »
Stofzuigen van een trap
Zakelijk
Zoe

Trappenhuis Laten Schoonmaken

Een trappenhuis kan snel vies worden omdat vuil van buiten naar binnen gelopen wordt. Hier vindt u alle informatie over hoe een trappenhuis laten schoonmaken in z’n werk gaat.

Lees verder »

Andere categorieën:

Meer over: