poetsprins logo

Kantoor laten schoonmaken

Zoe met schoonmaakmiddelen

Elke dag uw kantoor spic en span? Alles netjes en schoon? Via ons vindt u schoonmaakpersoneel dat op vakkundige en professionele wijze uw bedrijfspand brandschoon maakt.

Kantoor laten schoonmaken bestaat uit:

  • Sanitair schoonmaken
  • Keuken en/of kantine schoonmaken
  • Afstoffen
  • Stofzuigen
  • Dweilen
  • Trappen en trapleuningen schoonmaken
  • Deurknoppen en lichtschakelaars afnemen
  • Werkplekken schoonmaken (optioneel)

Het uitbesteden van kantoor schoonmaak is een goede keuze, omdat werknemers op kantoor zich dan geheel op hun eigen werk kunnen richten. Daarnaast zorgt een schone opgeruimde omgeving voor meer rust en concentratie.

Wat valt onder kantoor laten schoonmaken?

Schoonmakers voor kantoren zijn professionele schoonmakers die precies weten wat hun te doen staat om een werkruimte fris en schoon te laten zijn.

Door een kantoor regelmatig te laten schoonmaken, zorgt u ervoor dat uw werknemers zich volledig op hun werk kunnen richten. Ze kunnen elke dag in een schone en opgeruimde ruimte aan de slag gaan. Dit geeft rust.

Sanitair

Kantoren hebben gemeenschappelijke toiletten. De meeste kantoren hebben een apart dames- en heren toilet. Alle toiletten moeten frequent schoongemaakt worden.

Schoonmakers maken de WC’s schoon, de wand- en vloertegels van de WC hokjes en de wastafels. Daarnaast zorgen ze dat de spiegels schoon zijn en de handdoeken (papier of badstof) aangevuld worden.

Sommige kantoren hebben ook douches. Als dit bij uw kantoor zo is, kunt u dit bij de offerte-aanvraag aangeven. De professionele schoonmakers zullen dan ook aan de douchegelegenheid aandacht besteden.

Keuken / kantine

Waar gegeten wordt, moet ook schoongemaakt worden. De schoonmakers die u via ons vindt, zorgen dat aanrecht en tafels afgenomen worden en dat er grondig stofgezogen wordt.

Harde vloeren worden tevens gedweild. Door keuken en kantine schoon te maken, wordt voorkomen dat er muizen en ander ongedierte wordt aangetrokken.

Afstoffen, stofzuigen en dweilen

Naast sanitair en kantine, dient de rest van de kantoorruimte afgestoft, stofgezogen en gedweild te worden. Dweilen geldt enkel voor harde vloeren. Tapijt wordt enkel stofgezogen bij reguliere schoonmaak.

Afstoffen zorgt voor een frisse en schone uitstraling van een kantoor. Net als in een gewoon woonhuis, worden kasten en planken stoffig.

U kunt uiteraard uw medewerkers vragen hun eigen werkplek schoon te houden, maar voor gemeenschappelijke meubels en ruimtes is het kantoor laten schoonmaken de beste optie.

Hierdoor is het namelijk duidelijk bij wie de verantwoordelijkheid ligt en heeft u de garantie dat het regelmatig en grondig gebeurt.

Stofzuigen en dweilen is basale hygiëne in een kantoor. Wanneer u dit via ons laat regelen, kunnen medewerkers zich volledig op hun werk richten. Een schone en geordende werkomgeving komt concentratie en werkplezier ten goede.

Trappen en trapleuningen

Trapleuningen worden veel aangeraakt en vaak vergeten bij het schoonmaken. Wanneer u via ons uw kantoorschoonmaak regelt, weet u zeker dat dit soort belangrijke onderdelen niet overgeslagen worden.

Trappen en trapleuningen schoonmaken is een standaard onderdeel van de kantoor schoonmaak. Treden worden stofgezogen en gedweild en trapleuningen worden afgenomen met professioneel schoonmaakmiddel.

Wanneer uw kantoorpand liften heeft, zullen deze ook schoongemaakt worden. Zorg ervoor dat u dit aangeeft op de offerte zodat we rekening kunnen houden met uw wensen.

Individuele werkplekken laten schoonmaken

Het laten schoonmaken van individuele werkplekken is optioneel. Veel werknemers vinden het fijn zelf hun werkplek schoon te maken omdat ze waarde hechten aan hun eigen manier of hun privacy.

Het kan ook zijn dat de werkgever werknemers oplegt hun eigen werkplek schoon te houden.

Wanneer u ervoor kiest individuele werkplekken door schoonmakers schoon te laten maken, is het belangrijk dat u deze wens aangeeft bij de prijsopgave.

Schoonmakers kunnen ervoor zorgen dat bureau’s en computers altijd schoon zijn. Daarnaast kunnen ze bureaustoelen en andere onderdelen van de werkplek schoon maken.

Discreet kantoor laten schoonmaken

Op kantoren wordt vaak gewerkt met gevoelige informatie. Hierbij kan het gaan om privacy van klanten, business strategieën, uitvindingen etcetera.

Schoonmakers van gerenommeerde schoonmaakbedrijven vindt u via ons. Deze schoonmakers zijn professioneel en zullen altijd discreet omgaan met wat zij zien of horen op kantoor.

Zorg er echter wel voor dat gevoelige informatie goed beveiligd is en niet open en bloot op bureau’s ligt. Zo behoudt u de controle over de informatie.

Hoe werkt zakelijke schoonmaak?

Eerst vraagt u een offerte op. Dat kunt u in het offerteformulier doen. U ontvangt zo snel mogelijk verschillende offertes waaruit u kunt kiezen.

De offertes zullen uiteen lopen, het ene bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak leveren tegen de beste prijs, een ander bedrijf is gespecialiseerd in veel meer taken uit handen nemen.

Zo kan bijvoorbeeld toiletpapier bijbesteld worden, de koelkast gevuld worden en de afwas gedaan worden. Goedkopere schoonmaakbedrijven doen dit niet.

Een van de specialisten zal dan bij u op kantoor langskomen om te kijken wat er gedaan moet worden, hoe groot het pand is en welke extra wensen er zijn.

Aan de hand van deze gegevens wordt de offerte specifieker gemaakt. Ook uw wensen worden in de definitieve offerte verder uitgewerkt.

U spreekt tijden af waarop de schoonmaak plaats zal vinden. De schoonmakers maken uw kantoor schoon op deze aangegeven tijden.

Als de situatie gaandeweg veranderd kunt u dat aangeven, er zal dan een nieuwe offerte gemaakt worden waarin uw pand bijvoorbeeld vaker schoongemaakt wordt of juist minder vaak, bijvoorbeeld omdat veel werknemers thuis werken en het pand niet vervuild raakt.

Kosten kantoor laten schoonmaken

Een schoonmaker voor op kantoor kost tussen de 16 en 30 euro per uur. De prijs is geheel afhankelijk van de omvang van de opdracht en de taken die eronder vallen.

U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met daarin de specificaties voor de schoonmaakwerkzaamheden volledig aangepast aan uw wensen.

Kosten worden per vierkante meter of per uur aangegeven. Daarnaast is de frequentie van invloed. Hoe vaker het kantoor schoongemaakt wordt, hoe lager de prijs relatief zal uitvallen.

Afhankelijk van de grootte van uw kantoor en het aantal werkplekken, heeft u vermoedelijk zelf een frequentie in gedachten. Hierover kunt u uitgebreid geadviseerd worden.

Kantoorschoonmakers weten precies wat er van hun verwacht wordt. Op deze manier blijven de communicatie lijnen kort, wordt er volgens uw wensen gewerkt en bij problemen heeft u een aanspreekpunt.

Ervaar het zelf en vraag vrijblijvend een offerte aan. Als u de offerte zo uitgebreid mogelijk invult dan maakt u het ons mogelijk een prijsindicatie te geven.

Twijfel niet en vul uw offerte aanvraag voor een kantoren schoonmaak in.

0/5 (0 Reviews)

Lees verder:

opleveringsschoonmaak
Zakelijk
Zoe

Opleveringsschoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat een opleveringsschoonmaak voor u kunt doen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan om professionele schoonmakers uw pand gebruiksklaar te laten maken.

Lees verder »
lift laten schoonmaken
Zakelijk
Zoe

Lift laten schoonmaken

Een schone lift is essentieel voor zowel het wooncomfort als de veiligheid. Bewoners van een flat of woningcomplex gebruiken de lift dagelijks en zullen een schone, goed werkende lift zeer op prijs stellen. Daarnaast zorgt het regelmatig schoonmaken van de lift voor een langere levensduur van de installatie en beperkt het brandgevaar.

Lees verder »
parkeergarage schoonmaken
Zakelijk
Zoe

Parkeergarage Schoonmaken

Een parkeergarage heeft heel wat te verduren. Auto’s rijden dagelijkst in en uit en laten veel zand en olie achter. De parkeergarage schoonmaken is dan ook essentieel voor het onderhoud en de uitstraling.

Lees verder »
Stofzuigen van een trap
Zakelijk
Zoe

Trappenhuis Laten Schoonmaken

Een trappenhuis kan snel vies worden omdat vuil van buiten naar binnen gelopen wordt. Hier vindt u alle informatie over hoe een trappenhuis laten schoonmaken in z’n werk gaat.

Lees verder »

Andere categorieën:

Meer over: