Kantoor laten schoonmaken

Zoe met schoonmaakmiddelen

Elke dag uw kantoor spic en span? Alles netjes en schoon? Via ons vindt u schoonmaakpersoneel dat op vakkundige en professionele wijze uw bedrijfspand brandschoon maakt.

Kantoor laten schoonmaken bestaat uit:

  • Sanitair schoonmaken
  • Keuken en/of kantine schoonmaken
  • Afstoffen
  • Stofzuigen
  • Dweilen
  • Trappen en trapleuningen schoonmaken
  • Deurknoppen en lichtschakelaars afnemen
  • Werkplekken schoonmaken (optioneel)

Het uitbesteden van kantoor schoonmaak is een goede keuze, omdat werknemers op kantoor zich dan geheel op hun eigen werk kunnen richten. Daarnaast zorgt een schone opgeruimde omgeving voor meer rust en concentratie.

Wat valt onder kantoor laten schoonmaken?

Schoonmakers voor kantoren zijn professionele schoonmakers die precies weten wat hun te doen staat om een werkruimte fris en schoon te laten zijn.

Door een kantoor regelmatig te laten schoonmaken, zorgt u ervoor dat uw werknemers zich volledig op hun werk kunnen richten. Ze kunnen elke dag in een schone en opgeruimde ruimte aan de slag gaan. Dit geeft rust.

Sanitair

Kantoren hebben gemeenschappelijke toiletten. De meeste kantoren hebben een apart dames- en heren toilet. Alle toiletten moeten frequent schoongemaakt worden.

Schoonmakers maken de WC’s schoon, de wand- en vloertegels van de WC hokjes en de wastafels. Daarnaast zorgen ze dat de spiegels schoon zijn en de handdoeken (papier of badstof) aangevuld worden.

Sommige kantoren hebben ook douches. Als dit bij uw kantoor zo is, kunt u dit bij de offerte-aanvraag aangeven. De professionele schoonmakers zullen dan ook aan de douchegelegenheid aandacht besteden.

Keuken / kantine

Waar gegeten wordt, moet ook schoongemaakt worden. De schoonmakers die u via ons vindt, zorgen dat aanrecht en tafels afgenomen worden en dat er grondig stofgezogen wordt.

Harde vloeren worden tevens gedweild. Door keuken en kantine schoon te maken, wordt voorkomen dat er muizen en ander ongedierte wordt aangetrokken.

Afstoffen, stofzuigen en dweilen

Naast sanitair en kantine, dient de rest van de kantoorruimte afgestoft, stofgezogen en gedweild te worden. Dweilen geldt enkel voor harde vloeren. Tapijt wordt enkel stofgezogen bij reguliere schoonmaak.

Afstoffen zorgt voor een frisse en schone uitstraling van een kantoor. Net als in een gewoon woonhuis, worden kasten en planken stoffig.

U kunt uiteraard uw medewerkers vragen hun eigen werkplek schoon te houden, maar voor gemeenschappelijke meubels en ruimtes is het kantoor laten schoonmaken de beste optie.

Hierdoor is het namelijk duidelijk bij wie de verantwoordelijkheid ligt en heeft u de garantie dat het regelmatig en grondig gebeurt.

Stofzuigen en dweilen is basale hygiëne in een kantoor. Wanneer u dit via ons laat regelen, kunnen medewerkers zich volledig op hun werk richten. Een schone en geordende werkomgeving komt concentratie en werkplezier ten goede.

Trappen en trapleuningen

Trapleuningen worden veel aangeraakt en vaak vergeten bij het schoonmaken. Wanneer u via ons uw kantoorschoonmaak regelt, weet u zeker dat dit soort belangrijke onderdelen niet overgeslagen worden.

Trappen en trapleuningen schoonmaken is een standaard onderdeel van de kantoor schoonmaak. Treden worden stofgezogen en gedweild en trapleuningen worden afgenomen met professioneel schoonmaakmiddel.

Wanneer uw kantoorpand liften heeft, zullen deze ook schoongemaakt worden. Zorg ervoor dat u dit aangeeft op de offerte zodat we rekening kunnen houden met uw wensen.

Individuele werkplekken laten schoonmaken

Het laten schoonmaken van individuele werkplekken is optioneel. Veel werknemers vinden het fijn zelf hun werkplek schoon te maken omdat ze waarde hechten aan hun eigen manier of hun privacy.

Het kan ook zijn dat de werkgever werknemers oplegt hun eigen werkplek schoon te houden.

Wanneer u ervoor kiest individuele werkplekken door schoonmakers schoon te laten maken, is het belangrijk dat u deze wens aangeeft bij de prijsopgave.

Schoonmakers kunnen ervoor zorgen dat bureau’s en computers altijd schoon zijn. Daarnaast kunnen ze bureaustoelen en andere onderdelen van de werkplek schoon maken.

Discreet kantoor laten schoonmaken

Op kantoren wordt vaak gewerkt met gevoelige informatie. Hierbij kan het gaan om privacy van klanten, business strategieën, uitvindingen etcetera.

Schoonmakers van gerenommeerde schoonmaakbedrijven vindt u via ons. Deze schoonmakers zijn professioneel en zullen altijd discreet omgaan met wat zij zien of horen op kantoor.

Zorg er echter wel voor dat gevoelige informatie goed beveiligd is en niet open en bloot op bureau’s ligt. Zo behoudt u de controle over de informatie.

Hoe werkt zakelijke schoonmaak?

Eerst vraagt u een offerte op. Dat kunt u in het offerteformulier doen. U ontvangt zo snel mogelijk verschillende offertes waaruit u kunt kiezen.

De offertes zullen uiteen lopen, het ene bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak leveren tegen de beste prijs, een ander bedrijf is gespecialiseerd in veel meer taken uit handen nemen.

Zo kan bijvoorbeeld toiletpapier bijbesteld worden, de koelkast gevuld worden en de afwas gedaan worden. Goedkopere schoonmaakbedrijven doen dit niet.

Een van de specialisten zal dan bij u op kantoor langskomen om te kijken wat er gedaan moet worden, hoe groot het pand is en welke extra wensen er zijn.

Aan de hand van deze gegevens wordt de offerte specifieker gemaakt. Ook uw wensen worden in de definitieve offerte verder uitgewerkt.

U spreekt tijden af waarop de schoonmaak plaats zal vinden. De schoonmakers maken uw kantoor schoon op deze aangegeven tijden.

Als de situatie gaandeweg veranderd kunt u dat aangeven, er zal dan een nieuwe offerte gemaakt worden waarin uw pand bijvoorbeeld vaker schoongemaakt wordt of juist minder vaak, bijvoorbeeld omdat veel werknemers thuis werken en het pand niet vervuild raakt.

Kosten kantoor laten schoonmaken

Een schoonmaker voor op kantoor kost tussen de 16 en 30 euro per uur. De prijs is geheel afhankelijk van de omvang van de opdracht en de taken die eronder vallen.

U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met daarin de specificaties voor de schoonmaakwerkzaamheden volledig aangepast aan uw wensen.

Kosten worden per vierkante meter of per uur aangegeven. Daarnaast is de frequentie van invloed. Hoe vaker het kantoor schoongemaakt wordt, hoe lager de prijs relatief zal uitvallen.

Afhankelijk van de grootte van uw kantoor en het aantal werkplekken, heeft u vermoedelijk zelf een frequentie in gedachten. Hierover kunt u uitgebreid geadviseerd worden.

Kantoorschoonmakers weten precies wat er van hun verwacht wordt. Op deze manier blijven de communicatie lijnen kort, wordt er volgens uw wensen gewerkt en bij problemen heeft u een aanspreekpunt.

Ervaar het zelf en vraag vrijblijvend een offerte aan. Als u de offerte zo uitgebreid mogelijk invult dan maakt u het ons mogelijk een prijsindicatie te geven.

Twijfel niet en vul uw offerte aanvraag voor een kantoren schoonmaak in.

0/5 (0 Reviews)

Lees verder:

Vaatwasser met deur die open staat
Keuken
Zoe

Vaatwasser reinigen

De vaatwasser reinigen is iets dat je eens per één, twee of drie maanden moet doen, afhankelijk van hoe vaak je de vaatwasser gebruikt. Reinig met speciale reinigingsmiddelen en volg het juiste stappenplan voor het perfecte resultaat.

Lees verder »
Koelkast gevuld
Keuken
Zoe

Koelkast schoonmaken

Een schone koelkast is prettig. Met een sopje en een microvezeldoek kun je de binnenkant van je koelkast gemakkelijk schoon krijgen. Volg het stappenplan uit dit artikel 2 keer per jaar.

Lees verder »
waterkoker ontkalken
Keuken
Zoe

Waterkoker ontkalken

Zorg ervoor dat je nooit meer thee hoeft te serveren waar de kalkstukjes in ronddrijven, want dit is een onsmakelijk gezicht. Lees hier een handzaam stappenplan hoe je de waterkoker ontkalkt op een goedkope manier!

Lees verder »
gasfornuis schoonmaken
Keuken
Zoe

Gasfornuis schoonmaken

Een gasfornuis schoonmaken doe je met soda en azijn. Doe eerst de pannendragers in de vaatwasser. Maak daarna een sopje van afwasmiddel en kokend water en leg daar de gaspitten in. Breng soda en azijn aan op de bruine vlekken rondom de pitten. Daarna goed poetsen.

Lees verder »
Keuken
Zoe

Oven Schoonmaken

Een oven schoonmaken doe je met keukenontvetter en een spons. Laat schoonmaakmiddel voldoende lang inwerken en poets stevig na de inwerktijd. Zorg dat je de oven goed afneemt zodat er geen schoonmaakmiddel achterblijft en in je eten kan komen.

Lees verder »
fijne was
Wassen
Zoe

Wat was je op welke temperatuur?

Hier lees je de juiste temperatuur voor verschillende soorten kleding. Met deze tips verpest je nooit meer kledingstukken omdat je altijd weet hoe je je wasmachine moet instellen.

Lees verder »
ovenruit schoonmaken
Keuken
Zoe

Ovenruit Schoonmaken

Bekijk in dit artikel een eenvoudig stappenplan met foto’s hoe je een ovenruit zo schoon krijgt als op onderstaande foto. Verderop vind je meer handige tips en tricks voor het schoonmaken van je ovendeur!

Lees verder »
Keuken
Zoe

Senseo Ontkalken

Voor een lange levensduur van je Senseo koffiezetapparaat en om altijd koffie met optimale smaak te zetten, ontkalk je je Senseo eens per drie maanden. Lees hieronder het handzame stappenplan en advies over de beste Senseo ontkalker.

Lees verder »
Keuken
Zoe

Dolce Gusto Ontkalken

Hier vind je een handig stappenplan voor het ontkalken van een Dolce Gusto apparaat. Daarnaast heb ik verschillende geschikte en ongeschikte ontkalkers uiteengezet, zodat je zeker weten een effectief én veilig middel neemt voor de klus.

Lees verder »

Andere categorieën:

Meer over: