Graffiti verwijderen

Zoe met schoonmaakmiddelen

Ook wij zijn een voorstander van vrijheid van meningsuiting! Maar niet ongewild op uw gevel met graffiti! Daarom kunnen wij graffiti verwijderen van uw muur en gevel.

Is er graffiti gespoten op de muren van uw bedrijfspand of woning en wilt u dit professioneel laten verwijderen? Laat het dan snel door ons verwijderen.

Kosten

Uiteraard maakt u het het liefst zelf schoon in verband met de kosten maar het verwijderen van graffiti is helaas makkelijker gezegd dan gedaan. Wij hebben ons gespecialiseerd in gevelreiniging en kunnen dus ook graffiti verwijderen van uw gevel. Ook de kosten van een gevelreiniging houden we in de hand voor u.

Methode Graffiti laten verwijderen

Graffiti laten verwijderen is namelijk een intensieve en lastige schoonmaak klus. Gelukkig hoeft u dit niet zelf te doen. Bij ons bent u voor dit probleem helemaal aan het juiste adres! Wij gebruiken namelijk een speciaal reinigingsmiddel. Dit middel tast uw stenen en uw voegen niet aan als u niet te lang heeft gewacht met het laten verwijderen van de graffiti.

Graffiti op gevels

Tegenwoordig vindt je graffiti overal, op gevels, huizen, bedrijven, bushokjes. Wanneer je graffiti op je gevel hebt gekregen door vandalen en je wilt het zo snel als mogelijk verwijderen zijn er verschillende manieren om dit uit te laten voeren.

Eigenlijk kan je het beter meteen laten reinigen, weg is maar weg toch? Olie gedragen verf is een vrij agressieve stof die niet af te wassen is met warm water en zeep. Tijdens het graffiti verwijderen altijd een agressief chemisch middel gebruikt want in de meeste gevallen is het anders niet op te lossen om het te laten verwijderen.

Graffiti verwijderen soorten

De Schoonmaak-Gigant is onder meer gespecialiseerd in graffiti verwijderen. Wij kunnen werkelijk alle types van graffiti verwijderen, of het nu gaat om op water gedragen of op olie gedragen graffiti. Alles is dus te verwijderen door ons.

Anti graffiti technieken

Zelf zult u waarschijnlijk moeite hebben om de juiste technieken toe te passen. Het spuitwerk laat zich namelijk niet eenvoudig verwijderen, zeker niet met huis-tuin-en-keuken-schoonmaakmiddelen. Daarbij is het een behoorlijk tijdrovende klus om alles weg te krijgen.

Ons programma bestaat dan ook uit zwaar geschut waarmee wij zelfs de hardnekkigste graffiti weg krijgen. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en zijn bijzonder bedreven in anti graffiti toepassingen. Zij weten in iedere situatie de juiste oplossing te bieden.

Ons anti graffiti systeem werkt!

Heeft u last van graffiti op uw pand en wilt u gebruik maken van onze anti graffiti toepassingen? Wij staan voor u klaar. Vertel ons waar u mee kampt en wij maken voor u een scherpe offerte. Indien u vragen hebt of meer informatie wenst te ontvangen, staan wij via de mail en telefonisch voor u klaar.

Bij de omschrijving kunt u op het formulier de schade omschrijven, hoe groot is de afbeelding en zijn er kleuren gebruikt of? Hoe meer u ons informeert, des te beter weten wij hoe wij dit aan kunnen pakken. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Werkwijze verwijderen

Onze werkwijze is weer afhankelijk van de ondergrond waarop de graffiti is gespoten. Verf op het schoolplein verwijderen wij weer op een andere manier, dan die op een schutting of treinstation.

Wij maken altijd gebruik van milieuvriendelijke producten. Wanneer u ons inschakelt voor het verwijderen van graffiti, dan verzekeren wij u dat wij deze vervelende verf zo hebben verwijderd. Uw eigendom ziet er dan weer schoon en representatief uit.

Graffiti verwijderen wat kost dit?

Heeft u te kampen met ongewenste “versiering” en wilt u dit laten verwijderen? Wij begrijpen dit en staan klaar voor actie. Neem contact op met ons en leg de situatie uit, wij vertellen u hoe en wat dit voor u kost. Wees niet bang voor hoge schoonmaakkosten, wij verwijderen graffiti efficiënt en voordelig.

Overigens hebben wij in ons twaalfjarig bestaan gemerkt dat als u het niet snel laat verwijderen dat dit uitlokt tot meer onnodige versieringen en dat wilt u en wij graag voorkomen.

Kosten gevelreiniging en of totaalonderhoud willen weten? U kunt contact opnemen voor een vrijblijvend advies aangaande graffiti verwijderen.

Benieuwd naar de kosten van graffiti verwijderen, vul dan online het offerteformulier in en binnen maximaal 2 werkdagen heeft u hier zicht op. Graag tot ziens!

0/5 (0 Reviews)

Lees verder:

parkeergarage schoonmaken
Zakelijk
Zoe

Parkeergarage Schoonmaken

Een parkeergarage heeft heel wat te verduren. Auto’s rijden dagelijkst in en uit en laten veel zand en olie achter. De parkeergarage schoonmaken is dan ook essentieel voor het onderhoud en de uitstraling.

Lees verder »
Stofzuigen van een trap
Zakelijk
Zoe

Trappenhuis Laten Schoonmaken

Een trappenhuis kan snel vies worden omdat vuil van buiten naar binnen gelopen wordt. Hier vindt u alle informatie over hoe een trappenhuis laten schoonmaken in z’n werk gaat.

Lees verder »

Andere categorieën:

Meer over: