poetsprins logo

Zakelijk

Zakelijke schoonmaakdienstverlening? Je kantoor, hotel of bedrijfspand ga je natuurlijk niet zelf schoonmaken, dat moet gewoon geregeld worden. Hier vind je tips voor het zoeken van het juiste bedrijf. Altijd de perfecte balans tussen grondige schoonmaak en de juiste prijs.

Bekijk

Alle Zakelijk artikelen

opleveringsschoonmaak

Opleveringsschoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat een opleveringsschoonmaak voor u kunt doen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan om professionele schoonmakers uw pand gebruiksklaar te laten maken.

lift laten schoonmaken

Lift laten schoonmaken

Een schone lift is essentieel voor zowel het wooncomfort als de veiligheid. Bewoners van een flat of woningcomplex gebruiken de lift dagelijks en zullen een schone, goed werkende lift zeer op prijs stellen. Daarnaast zorgt het regelmatig schoonmaken van de lift voor een langere levensduur van de installatie en beperkt het brandgevaar.

parkeergarage schoonmaken

Parkeergarage Schoonmaken

Een parkeergarage heeft heel wat te verduren. Auto’s rijden dagelijkst in en uit en laten veel zand en olie achter. De parkeergarage schoonmaken is dan ook essentieel voor het onderhoud en de uitstraling.

Stofzuigen van een trap

Trappenhuis Laten Schoonmaken

Een trappenhuis kan snel vies worden omdat vuil van buiten naar binnen gelopen wordt. Hier vindt u alle informatie over hoe een trappenhuis laten schoonmaken in z’n werk gaat.

Schimmel laten verwijderen

Oudere flats en appartementencomplexen zijn vaak slecht geïsoleerd en hebben te maken met matige ventilatie. Dit kan voor vochtproblemen zorgen en vochtproblemen leiden tot schimmel.

Roet laten verwijderen

Heeft u brand gehad in uw woning of kantoor? Dan heeft u waarschijnlijk roetschade. Hier wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf! Roet verwijderen is

Kantoor laten schoonmaken

Elke dag uw kantoor spic en span? Alles netjes en schoon? Via ons vindt u schoonmaakpersoneel dat op vakkundige en professionele wijze uw bedrijfspand brandschoon

Hotel Schoonmaak

Als hoteleigenaar zijn een aantal zaken belangrijk voor het reilen en zeilen van uw hotel. Een belangrijk onderdeel is de hotel schoonmaak. Schone hotelkamers en

Graffiti Laten Verwijderen

Lees verder over de verschillende reinigingsmethoden en vraag meteen vrijblijvend een offerte aan, zodat u zich niet meer aan ongewenste versiering op uw pand hoeft te storen.

Heet wassen desinfecteren
Auteur

Zoë

Hi, ik ben Zoë. In mijn omgeving zie ik dat veel van mijn vriendinnen, net als ik, een prins hebben die niet zo goed in schoonmaken is. Herken jij je hier in, doe dan je voordeel op met deze blog artikelen!

Meer Zakelijk informatie

Bij zakelijke schoonmaak is de prijs en de kwaliteit van het werk van groot belang, daarom is deze categorie opgericht.

Het vinden van een schoonmaakbedrijf is niet zo eenvoudig. Door een gebrek aan vergelijkingsmateriaal is het vaak onduidelijk of een bedrijf nu goed werk levert tegen een scherpe prijs of dat het werk eigenlijk ondermaats is voor de prijs die betaald wordt.

Zoe met schoonmaakmiddelen

Poetsprins.nl heeft veel ervaring bij verschillende bedrijven maar ik in de particuliere thuiszorg, hierdoor weten we wat voor klanten belangrijk is maar ook waar het bij veel schoonmaakbedrijven vaak mis gaat.

Of het nu gaat om het eenmalig laten verwijderen van graffitti, het wassen van de ramen of het aanvragen van de scherpste offerte, wij hebben alles vast voor u uitgezocht zodat u zeker kunt zijn van een schoonmaakbedrijf dat “poetsprins approved” is.

Om de dienstverlening constant te blijven optimaliseren is feedback altijd welkom. Heeft u een ervaring met een specifiek schoonmaakbedrijf? Zowel positief als negatief, Schroom da niet om dat met ons te delen, we kunnen dat dan in onze evaluatie van bedrijven meenemen. Dit kunt u simpelweg doen door het aan te geven in het contactformulier.