Bekijk

Alle Woonkamer artikelen

Kachelruit Schoonmaken

Een kachelruit schoonmaken doe je met as of een theezakje. Doop een vochtige doek in de asla en poets hiermee de ruitjes schoon. Als je een theezakje gebruikt, neem je een gebruikt afgekoeld licht vochtig theezakje en wrijf je de ruitjes hiermee schoon.

Vloerbedekking

Hoe kun je vlekken uit tapijt verwijderen?

Vlekken op tapijt of vloerbedekking verwijderen kan heel eenvoudig zijn. Met de juiste middeltjes en een goede dosis geduld, is je tapijt zo weer als nieuw. Test schoonmaakmiddelen altijd uit op een onopvallende plek en stofzuig de vloerbedekking altijd grondig alvorens vlekken te verwijderen.

Houten vloer schoonmaken

Houten vloer schoonmaken

Een houten vloer kan geolied, gewast of gelakt zijn. Voor elke soort bewerking heb je een ander stappenplan nodig en andere schoonmaakmiddelen. Gebruik het juiste stappenplan en de juiste middelen om de vloer lang mooi te houden!

TV scherm

TV scherm schoonmaken

Je televisiescherm schoonmaken kun je het beste doen door te beginnen met afstoffen. Gebruik hiervoor een schone Swiffer Duster of een statisch stofdoekje. Hierna kun je de randen en de voet van de televisie schoonmaken met een vochtige microvezeldoek.

leren bank

Leren bank schoonmaken

Behandel je leren bank met veel liefde en aandacht zodat je bank er lang als nieuw uit blijft zien. Vlekken kun je verwijderen met speciale middelen en door deze op de juiste manier aan te brengen, gaat je bank een leven mee.

Schoongemaakte stoffen bank

Stoffen Bank Schoonmaken

Een stoffen bank schoonmaken doe je met stoom of speciale schoonmaakmiddelen. De meeste vlekken kun je verwijderen met een natte handdoek. Gebruik in ieder geval nooit bleek of groene zeep. Met het juiste stappenplan zal je bank er weer als nieuw uitzien.

bank in een woonkamer

Woonkamer schoonmaken stappenplan

In dit artikel vind je een wekelijks stappenplan en een 4 tot 6 keer per jaar stappenplan voor het schoonmaken van je woonkamer. Iedere week ruim je op, stof je af en ga je stofzuigen. Vergeet niet de kamerplanten water te geven! Eens per drie maanden was je de gordijnen en maak je de lampenkappen schoon.

Heet wassen desinfecteren
Auteur

Zoë

Hi, ik ben Zoë. In mijn omgeving zie ik dat veel van mijn vriendinnen, net als ik, een prins hebben die niet zo goed in schoonmaken is. Herken jij je hier in, doe dan je voordeel op met deze blog artikelen!

Meer Woonkamer informatie

Oeii, we hebben nog geen tekst voor dit blok geschreven. We gaan er aan werken! Tot die tijd kun je natuurlijk alle artikelen die hier boven staan lezen.

20% Korting bij vooraf inschrijven!

Ontvang een berichtje met een 20% kortingscode zodra je het schoonmaakboek kunt bestellen!

Als je je vooraf inschrijft krijg je 20% korting wanneer je besluit het boek aan te schaffen als het beschikbaar is! 

We zullen je enkel een mailtje sturen als het boek beschikbaar is. Verder gebruiken we je mail adres niet.