poetsprins logo

Schoonmaakmiddelen

PoetsPrins schoonmaakmiddelen zijn eenvoudig, krachtig en ecologisch. Zo maak je makkelijk en snel schoon, zonder schuldgevoel.

Home > Webshop > Schoonmaakmiddelen

Overige categorieen

Schoonmaakmiddelen

Het schoonmaakmiddel maak je eenvoudig zelf. Doe een capsule in de herbruikbare fles, voeg water toe en je spray is klaar voor gebruik! Je kunt kiezen uit allesreiniger (ook geschikt voor ramen en spiegels), ontvetter en badkamerreiniger. Uiteraard kun je ook de complete set met alledrie de middelen bestellen.

Schoonmaken zonder schuldgevoel

De sprayfles gaat een leven lang mee en hoef je dus maar één keer aan te schaffen. Vervolgens maak je steeds nieuw schoonmaakmiddel door een capsule met concentraat te mengen in 500 ml water.

Doordat je alleen het concentraat hoeft te kopen en zelf water toevoegt, wordt een hoop CO2 uitstoot bespaart. Er is namelijk minder transport nodig dan wanneer je kant-en-klaar schoonmaakmiddel koopt waarvan je de fles steeds weggooit.

Het concentraat in de capsules is op basis van natuurlijke ingrediënten en biologisch afbreekbaar. Veilig voor jou en de natuur. Daarnaast is het schoonmaakmiddel 100% vegan en dierproefvrij.