Wassen

Hoe was je je kleding? Het liefst zonder deze te laten krimpen. Tips en tricks om alle soorten was als nieuw je wasmachine uit te laten komen.

Handdoeken

Handdoeken wassen

Handdoeken wassen is een klusje dat enige kennis vereist om ervoor te zorgen dat de handdoeken lang fris blijven ruiken. Gebruik waspoeder in plaats van vloeibaar wasmiddel en was handdoeken altijd op 60 graden. Prop de trommel niet te vol.

Lees verder »
Kleding drogen op droogrek

Kleding wassen

Heerlijk is het als de kamer naar wasmiddel ruikt nadat je gewassen kleding te drogen hangt. Volg de goede methode en gebruik de juiste middelen voor een prachtig resultaat.

Lees verder »
Bio-tex vlekken verwijderen

Vlekken verwijderen

Gemorst tijdens het eten, een wondje aan je vinger of een overhemd te lang gedragen? Vlekken verwijderen uit kleding kan een heel gedoe zijn. Met de juiste stappenplannen en handige tips, ziet je kleding er met gemak weer als nieuw uit.

Lees verder »
Zoe

Zoe

Hi, ik ben Zoe. In mijn omgeving zie ik dat veel van mijn vriendinnen, net als ik, een prins hebben die niet zo goed in schoonmaken is. Herken jij je hier in, doe dan je voordeel op met deze blog artikelen!

Oeii, we hebben nog geen tekst voor dit blok geschreven. We gaan er aan werken! Tot die tijd kun je natuurlijk alle artikelen die hier boven staan lezen.