Bekijk

Alle Slaapkamer artikelen

wasvoorschrift wollen dekbed

Dekbed reinigen

Je dekbed reinigen kan op verschillende manieren, afhankelijk van waar je dekbed van gemaakt is. Een wollen dekbed laat je stomen. Een synthetisch, donzen of katoenen dekbed kun je wassen in de wasmachine op lage temperatuur. Laat je dekbed af en toe buiten luchten.

vies matras

Matras reinigen

Je matras reinigen kun je zelf. Gebruik een vlekkenverwijderaar voor meubelstof en/of een stoomreiniger. Hiermee kun je de meeste vlekken verwijderen en nare luchtjes bestrijden.

Vloerbedekking

Hoe kun je vlekken uit tapijt verwijderen?

Vlekken op tapijt of vloerbedekking verwijderen kan heel eenvoudig zijn. Met de juiste middeltjes en een goede dosis geduld, is je tapijt zo weer als nieuw. Test schoonmaakmiddelen altijd uit op een onopvallende plek en stofzuig de vloerbedekking altijd grondig alvorens vlekken te verwijderen.

gordijn van de rails halen

Gordijnen wassen

De meeste gordijnen kun je simpelweg in de wasmachine wassen. Gebruik hierbij een waszak en weinig wasmiddel, zodat de stof lang mooi blijft en je minimale kreukels veroorzaakt.

Opgemaakt bed in slaapkamer

Slaapkamer schoonmaken

Je slaapkamer schoonmaken is essentieel voor je gezondheid. Daarnaast is een schone slaapkamer aantrekkelijk. In een paar handige stappen kun je makkelijk en snel je slaapkamer elke week schoonmaken.

Bed verschonen

Als je je bed verschoont, haal je eerst de vieze lakens van het bed. Vervolgens doe je een schoon onderlaken om het matras, schone kussenslopen om de kussens en een schoon dekbedovertrek om het dekbed. Handigste is om het dekbedovertrek boven het trapgat om het dekbed te doen. Stop het voeteneinde in en strijk de lakens glad. Verschoon je bed elke week.

Heet wassen desinfecteren
Auteur

Zoë

Hi, ik ben Zoë. In mijn omgeving zie ik dat veel van mijn vriendinnen, net als ik, een prins hebben die niet zo goed in schoonmaken is. Herken jij je hier in, doe dan je voordeel op met deze blog artikelen!

Meer Slaapkamer informatie

Oeii, we hebben nog geen tekst voor dit blok geschreven. We gaan er aan werken! Tot die tijd kun je natuurlijk alle artikelen die hier boven staan lezen.

20% Korting bij vooraf inschrijven!

Ontvang een berichtje met een 20% kortingscode zodra je het schoonmaakboek kunt bestellen!

Als je je vooraf inschrijft krijg je 20% korting wanneer je besluit het boek aan te schaffen als het beschikbaar is! 

We zullen je enkel een mailtje sturen als het boek beschikbaar is. Verder gebruiken we je mail adres niet.