PoetsPrins Schoonmaak Checklist

Zoe met schoonmaakmiddelen

Download hier jouw checklists!

Hieronder kun je de periodieke, wekelijkse en dagelijkse checklist downloaden en vervolgens zelf thuis uitprinten. Direct meer grip op het huishouden!

  • Overzichtelijk vormgegeven, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je al voor elkaar gebokst hebt en wat je nog te doen staat.
  • Geen overweldigende to-do-list waar je moedeloos van wordt, maar een slimme selectie van huishoudklusjes die je helpen je huis altijd netjes en schoon te houden.
  • Weet wat belangrijk is om schoon te maken in huis, zodat je altijd een hygiënische leefomgeving hebt.

Periodieke Checklist

Dé lijst met periodieke schoonmaakklusjes. Een handig overzicht, makkelijk af te vinken en extra ruimte voor een datum en naam.

Wekelijkse Checklist

Het hele jaar door een schoon huis met de wekelijkse schoonmaak checklist. Overzichtelijk en eenvoudig afstrepen!

Dagelijkse checklist

Elke dag een goede start is nu binnen handbereik. Download hieronder een kort dagelijks overzicht met handige tips!

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Jij kiest voor meer grip op het huishouden, een betere keuze kun je niet maken. Behalve misschien als je nu ook nog even verder leest. Met veel liefde en een goede dosis kennis van schoonmaken, heb ik een audio handboek samengesteld voor het grondig opruimen en schoonmaken van je huis, een ware deep clean guide.

Voelt het voor jou soms ook alsof je eindeloos veel uren gestoken hebt in het opruimen en schoonmaken van je huis maar je uiteindelijk eigenlijk weinig verschil ziet? Zie je vaak heel erg op tegen het huishouden doen omdat je door de chaos niet goed weet waar je moet beginnen? Of heb je simpelweg meestal geen zin om schoon te maken, want “over een paar dagen is het toch weer vies”? Dan is dit audio handboek dé oplossing voor jou. 

Het doel van deze audio guide is dat je kamer voor kamer in huis gaat opruimen en schoonmaken zodat je langdurig kunt genieten van een schoon en geordend huis, en meer rust gaat ervaren.

Ik ga je niet zomaar vertellen ‘doe dit, doe dat’. Ik heb een stap voor stap leidraad gemaakt voor deze grondige schoonmaak, waarbij ik je praktische tips geef en gedachtenpatronen met je wil doorgronden. Dit zal je helpen om het doel te bereiken. 

Ik heb het audio handboek in verschillende hoofdstukken opgedeeld. We beginnen in de slaapkamer, daarna door naar de badkamer en WC, vervolgens de keuken en als laatste de woonkamer. Misschien heb jij wel veel meer extra kamers in huis, maar daar kun je de tips uit de hoofdstukken dan op je eigen tempo ook toepassen.

Ben jij klaar voor een nieuw begin? Bestel dan nu het audio handboek voor slechts 7 euro. Alleen op deze pagina kun je het voor dit bedrag aanschaffen, simpelweg omdat ik het bijzonder vind dat je ook al de checklists hebt gedownload.