poetsprins logo

Reviews

Niet zeker welk schoonmaakproduct je aan moet schaffen? Bij de reviews vertel ik je welke producten mijn voorkeur hebben, hoe je ze moet gebruiken en welke variant het beste werkt.

Bekijk

Alle Reviews artikelen

HG deo en zweetvlekken verwijderaar

Beste middel om zweetvlekken te verwijderen

Om te bepalen welke middelen ik in de vergelijking op wilde nemen, heb ik simpelweg gegoogeld naar gele zweetvlekken verwijderen. De tips die ik aantrof, heb ik getest. Hier lees je hoe het experiment verliep en wat de resultaten zijn.

asla legen

Beste middel voor kachelruit schoonmaken

Uit een vergelijking tussen 10 methoden is gebleken dat as het beste middel is om kachelruitjes schoon te maken. Doop een vochtige doek in de as en poets het glas hiermee schoon. Dit werkt vele malen beter dan ammonia of Dasty en is even effectief als HG kachelruitjes reiniger.

Kärcher tapijtreiniger

Kärcher tapijtreiniger Review

De Kärcher tapijtreiniger is een nat/droog zuiger met reservoir voor reinigingsmiddel. De machine injecteert het reinigingsmiddel en zuigt het vervolgens door de stof. Het vuil wordt meegenomen en komt in de opvangbak.

zilver poetsen

Beste zilverpoetsmiddel

Uit een vergelijking tussen 10 methoden is gebleken dat het beste zilverpoetsmiddel Hagerty silver bath is. In een paar seconden is het zilver schoon, zonder te hoeven poetsen. Hagerty polish vergt, net als Silvo, wat meer moeite maar geeft zilver wel een mooie glans.

vileda stoomreiniger verpakking

Vileda Stoomreiniger

De Vileda stoomreiniger is een stoommop, een stoomreiniger speciaal voor vloeren. Zonder schoonmaakmiddel, te hoeven bukken of een dweil te hoeven uitwringen, kun je alle soorten vloeren schoonmaken. Vloeren reinigen is nog nooit zo makkelijk geweest.

doseerbol

Beste wasmiddel

Het beste wasmiddel is vloeibaar wasmiddel. Voor witte was maakt het merk niet veel uit. Zwarte was was je met Robijn Black Velvet en kleuren houd je lang mooi met Ecover color. Bescherm kleuren met Colour Catcher en voeg een scheutje azijn toe voor extra hygiene.

Swiffer WetJet

Swiffer WetJet Review

De Swiffer WetJet een is stok met een flacon vloerreiniger en een pad waarmee je de vloer kunt dweilen. De pads absorberen vocht en vuil. Snel een schone vloer zonder bukken en uitwringen. Het schoonmaakmiddel mag gebruikt worden op alle harde afgewerkte vloeren.

Xiaomi draadloze stofzuiger

Xiaomi Dreame V10 Review

De draadloze stofzuiger Xiaomi Dreame V10, is een ware vernieuwing in het huishouden. Het gemak waarmee je de stofzuiger erbij pakt en gebruikt, maakt dat je elke dag je huis van stof en vuil kunt ontdoen, zonder kans op rugpijn of struikelen over het snoer.

Heet wassen desinfecteren
Auteur

Zoë

Hi, ik ben Zoë. In mijn omgeving zie ik dat veel van mijn vriendinnen, net als ik, een prins hebben die niet zo goed in schoonmaken is. Herken jij je hier in, doe dan je voordeel op met deze blog artikelen!

Meer Reviews informatie

Er zijn honderden, misschien wel duizenden producten beschikbaar om het schoonmaken makkelijker, efficienter of leuker te maken. Ik test deze producten graag uit, laat mij voorlichten en doe onderzoek naar de effectiviteit. De bevindingen lees je in de reviews.