Sun vaatwasblokjes

Sun vaatwastabletten zorgen voor een fantastisch schone vaat. Gebruik 1 blokje per vaatwasbeurt.

Informatie over Sun vaatwasblokjes

Omschrijving

Vaatwasblokjes zijn blokjes geconcentreerd schoonmaakmiddel om in de vaatwasser te doen zodat de vaat stralend schoon wordt. Sun is een degelijk merk voor vaatwasblokjes omdat zelfs op lagere temperaturen, de vaat schoon wordt met een blokje Sun. Daarbij is het prettig dat ze oplosbaar folie om te blokjes hebben zodat je deze niet hoeft uit te pakken en je huid dus niet in aanraking komt met het reinigingsmiddel.

Gebruiksaanwijzing

Doe 1 blokje in het daarvoor bestemde vakje in de vaatwasser. Laat de vaatwasser draaien. Wat kun je nog meer schoonmaken met een vaatwasblokje? Het is belangrijk om te noemen dat vaatwasblokjes alleen oplossen door langere blootstelling aan warm tot heet water. Dus iets inweken met koud water en zo’n blokje gaat het oppervlak niet reinigen. Aangekoekte of aangebrande ovenschalen en pannen zijn wel goed te reinigen met een vaatwasblokje. Giet heet water in de pan en voeg er 1 vaatwasblokje aan toe. Laat het mengsel met het deksel op de pan pruttelen op heel laag vuur, net zo lang totdat het vuil is losgeweekt. Hetzelfde kun je met een aangekoekte ovenschaal doen, alleen dan zet je deze in de oven op 60 graden ipv op klein vuur. Om chemische dampen in de oven te vermijden, kun je aluminiumfolie over de schaal doen om ‘m af te dekken.

Vaatwasblokjes merken

Uit ervaring is gebleken dat Sun hele goede vaatwastabletten maakt, maar je kunt ook voor Finish, Dreft of Evover kiezen. Hier wordt waarschijnlijk je vaat net zo schoon van. 

Sun vaatwastabletten
Bestel Sun vaatwasblokjes Direct online via de webshop van onze partner.

20% Korting bij vooraf inschrijven!

Ontvang een berichtje met een 20% kortingscode zodra je het schoonmaakboek kunt bestellen!

Als je je vooraf inschrijft krijg je 20% korting wanneer je besluit het boek aan te schaffen als het beschikbaar is! 

We zullen je enkel een mailtje sturen als het boek beschikbaar is. Verder gebruiken we je mail adres niet.