Schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn is een veelzijdig schoonmaakmiddel dat een sterk ontkalkend effect heeft. Geschikt voor badkamer en keuken. 

Informatie over Schoonmaakazijn

Omschrijving

Schoonmaakazijn is een natuurlijk schoonmaakmiddel dat een krachtige ontkalkende werking heeft. Schoonmaakazijn is vloeibaar en kleurloos als water. Het ruikt heel straf omdat het middel heel zuur is. Het zuur heeft een bijtende werking, vandaar dat het niet voor alle oppervlakken geschikt is. Gebruik het op harde oppervlakken zoals badkamertegels, de douchecabine, het aanrecht of de WC. Niet te gebruiken op kalkhoudende stenen zoals natuursteen en marmer, beeldschermen, houten vloeren en houten meubels. 

Gebruiksaanwijzing

Maak in een emmer een mengsel van een scheutje schoonmaakazijn en warm water. Met een doek of spons kun je vervolgens het schoon te maken oppervlak reinigen van kalk en vet. Voor hevige kalkaanslag, kun je een beetje pure schoonmaakazijn aanbrengen. Bijvoorbeeld tegels van een douchecabine; neem een spons en verspreid daarmee pure schoonmaakazijn op de tegels. Even laten inwerken en vervolgens schoonboenen. 

Schoonmaakazijn merken

Schoonmaakazijn is overal verkrijgbaar en kost bijna niks (minder dan een halve euro). Kijk bijvoorbeeld bij de supermarkt waar je doorgaans boodschappen doet.

Schoonmaakazijn
Bestel Schoonmaakazijn Direct online via de webshop van onze partner.

20% Korting bij vooraf inschrijven!

Ontvang een berichtje met een 20% kortingscode zodra je het schoonmaakboek kunt bestellen!

Als je je vooraf inschrijft krijg je 20% korting wanneer je besluit het boek aan te schaffen als het beschikbaar is! 

We zullen je enkel een mailtje sturen als het boek beschikbaar is. Verder gebruiken we je mail adres niet.