Driehoek schoonmaaksoda

Schoonmaaksoda is een veelzijdig schoonmaakmiddel. Gebruik het onder andere voor het soppen van de badkamer of het reinigen van de wasmachine.

Informatie over Driehoek schoonmaaksoda

Omschrijving

Driehoek schoonmaaksoda is een veelzijdig schoonmaakmiddel. Schoonmaaksoda is wit poeder dat een ontvettende en ontkalkende werking heeft. Schoonmaaksoda is een soort zout, maar let wel op dat het niet geschikt is voor consumptie. Tip: neem de geconcentreerde kristalsoda van Driehoek (te zien op de foto). Hiervan hoef je minder te gebruiken voor dezelfde reinigende werking en het zit het in een handig doosjes. Hierdoor kun je makkelijker doseren dan wanneer het in een plastic zak zit. Bovendien is dit schoonmaaksoda dat niet klontert; wel zo gebruiksvriendelijk.

Gebruiksaanwijzing

Schoonmaaksoda is een middel dat geschikt is voor heel veel huishoudelijke taakjes:

  • Soppen: Maak een sopje van schoonmaaksoda en heet water. Hiermee kun je allerlei oppervlakken in huis soppen, bijvoorbeeld de keuken en de badkamer. 
  • Wasmachine reinigen: Doe een paar eetlepels pure schoonmaaksoda in het laatje voor wasmiddel en laat de wasmachine leeg draaien op 90 graden. Dit zorgt ervoor dat de machine en de leidingen ontvet worden waardoor de levenduur van je wasmachine aanzienlijk langer zal zijn. 
  • Verstoppingen verhelpen: Giet wat schoonmaaksoda in de afvoer en overgiet dit met 2L kokend water. De afvoer loopt weer door als een zonnetje.
  • Theeaanslag in kopjes verwijderen: Schudt een klein beetje schoonmaaksoda in het theekopje en schuur de bruine theeaanslag weg met een licht vochtige spons.
  • Aangekoekte pannen reinigen: Breng een beetje schoonmaaksoda aan op de pan en schrob deze schoon met een licht vochtige spons. De korrels soda schuren de aangekoekte laag weg en de reinigende werking van schoonmaaksoda ontvet. In een handomdraai zijn je pannen weer schoon.
  • Vlekken uit witte kleding halen: Met schoonmaaksoda kun je ook hardnekkige vlekken uit witte kleding verwijderen. Let op, gebruik het niet op vlekken in gekleurde of zwarte kleding want de kleur kan door het middel aangetast worden.
  • Vieze luchtjes neutraliseren: Schoonmaaksoda reinigt niet alleen, het is ook heel geschikt om vieze luchtjes te neutraliseren. Bijvoorbeeld een muf ruikend kleed door huisdieren of zweetlucht in schoenen en kleding.

Andere producten van Driehoek

Naast schoonmaaksoda, maakt driehoek ook groene zeep. Ze hebben groene zeep in vloeibare vorm en in vaste vorm (soort gelei in een plastic tonnetje). De nieuwste variant is groene zeep in een sprayflacon. 

Driehoek schoonmaaksoda
Bestel Driehoek schoonmaaksoda Direct online via de webshop van onze partner.

20% Korting bij vooraf inschrijven!

Ontvang een berichtje met een 20% kortingscode zodra je het schoonmaakboek kunt bestellen!

Als je je vooraf inschrijft krijg je 20% korting wanneer je besluit het boek aan te schaffen als het beschikbaar is! 

We zullen je enkel een mailtje sturen als het boek beschikbaar is. Verder gebruiken we je mail adres niet.