Loda gedemineraliseerd water

Loda gedemineraliseerd water is het goedkoopste gedemineraliseerde water. Gedemineraliseerd water bevat geen kalk of andere stoffen die residu achter kunnen laten.

Informatie over Loda gedemineraliseerd water

Omschrijving

Loda is een Belgisch merk dat onder andere gedemineraliseerd water verkoopt. Gedemineraliseerd water betekent dat kalk en andere mineralen uit het water gehaald zijn. Dit wordt gedaan door gewoon water tot het kookpunt te brengen en vervolgens de damp op te vangen. Wanneer deze damp weer een vloeibare vorm heeft aangenomen, is het gedemineraliseerd. Het effect is indrukwekkend; beeld je in dat er gedemineraliseerd water uit je douche zou komen, dan zou je nooit kalkaanslag in de douchecabine hoeven schoonmaken.

Gebruiksaanwijzing

Loda gedemineraliseerd water is voor verschillende huishoudelijke taken heel handig. Als je bijvoorbeeld de ramen gaat wassen, en je maakt een sopje met gedemineraliseerd water in plaats van kraanwater, dan blijven er geen kringen op de ramen achter. Je hoeft de ramen dan niet eens te wissen of drogen. Het is ook geschikt om in het reservoir van de stoomstrijkijzer te doen. Hierdoor voorkom je dat de gaatjes in de zool door kalk verstopt raken. Ook blijft je kleding langer mooi. Als laatste is het aan te raden gedemineraliseerd water te gebruiken wanneer je een geoliede houten vloer of gelakt parket gaat dweilen, zodat er geen kans op kalkkringen bestaat.

Verkooppunten

Loda gedemineraliseerd water is zeer voordelig bij Action. Je kunt dit niet online bestellen bij hun, alleen kopen in de winkel. Action verkoopt Loda gedemineraliseerd water in 5L verpakkingen en het kost minder dan een euro. Als je toch liever online besteld, dan kun je het bijvoorbeeld bij Albert Heijn gedemineraliseerd water kopen van het merk Rio.

Andere producten van Loda

Naast gedemineraliseerd water, verkoopt Loda ook schoonmaakazijn, chloor, soda en bleekwater. Hun chloor is onder andere geschikt voor zwembaden.

Bestel Loda gedemineraliseerd water Direct online via de webshop van onze partner.

20% Korting bij vooraf inschrijven!

Ontvang een berichtje met een 20% kortingscode zodra je het schoonmaakboek kunt bestellen!

Als je je vooraf inschrijft krijg je 20% korting wanneer je besluit het boek aan te schaffen als het beschikbaar is! 

We zullen je enkel een mailtje sturen als het boek beschikbaar is. Verder gebruiken we je mail adres niet.