Glorix toiletbleek

Glorix toiletreiniger is een schoonmaakmiddel voor de WC pot. De dikke structuur zorgt ervoor dat het middel door de hele WC pot kruipt. Het ontkalkt en reinigt.

Informatie over Glorix toiletbleek

Omschrijving

Glorix toiletbleek, ook wel WC reiniger genoemd, is schoonmaakmiddel voor de WC. Door de handige kromme hals van de fles, kun je het middel vanaf onder de rand van de pot in de WC doen. Zo verspreidt het middel zich langs de hele wand van de pot waardoor het een schoon resultaat geeft. Toiletbleek reinigt en ontkalkt. Glorix is beter dan huismerk of goedkopere merken omdat het een dikke structuur heeft. Hierdoor kruipt de bleek door de hele toiletpot waardoor het middel daadwerkelijk goed z’n werk kan doen. 

Gebruiksaanwijzing

Spuit toiletbleek vanaf onder de rand van de pot in de WC. Je haalt de hals van de fles als het ware onderlangs de rand. De bleek zal van boven naar beneden kruipen en de gehele pot bedekken. Laat de bleek minimaal een paar minuten inwerken. Als de WC erg vies is, kun je de bleek het beste een nacht laten inwerken. Na de inwerktijd schrob je met de toiletborstel de WC schoon. Borstel goed onder de randen en in de afvoer. Spoel door als je klaar bent. 

Andere producten van Glorix

Naast toiletbleek heeft Glorix ook toiletblokjes. Dit zijn fris ruikende hygiënische blokjes die je aan de rand van de WC kunt hangen, waardoor, bij elke doorspoeling, een klein beetje schoonmaakmiddel vrijkomt. Dit houdt het toilet fris. Ook zijn er Glorix badkamer spray en schoonmaakdoekjes.

Glorix toiletreiniger
Bestel Glorix toiletbleek Direct online via de webshop van onze partner.

20% Korting bij vooraf inschrijven!

Ontvang een berichtje met een 20% kortingscode zodra je het schoonmaakboek kunt bestellen!

Als je je vooraf inschrijft krijg je 20% korting wanneer je besluit het boek aan te schaffen als het beschikbaar is! 

We zullen je enkel een mailtje sturen als het boek beschikbaar is. Verder gebruiken we je mail adres niet.