Glassex glasreiniger

Glassex is schoonmaakmiddel voor ramen en spiegels. Het zit in een handige sprayflacon en is blauw van kleur. Geen water of raamwisser vereist.

Informatie over Glassex glasreiniger

Omschrijving

Glassex is een middeltje om ramen en spiegels mee schoon te maken. De blauwe vloeistof zit in een sprayflacon en ruikt fris. Doordat het streeploos opdroogt, is het heel makkelijk in gebruik. Ook verkrijgbaar in wegwerpdoekjes. Let wel op dat Glassex een enigszins vettig laagje achterlaat, dus als je standaard ramen wast met Glassex, zul je op den duur alsnog niet meer door je ramen heen kunnen kijken. Was ramen dus ook eens in de zoveel tijd met water en een drupje afwasmiddel. 

Gebruiksaanwijzing

Spray gelijkmatig het schoon te maken oppervlak in met Glassex. Bijvoorbeeld spiegels, ramen of glazen salontafels. Wrijf vervolgens schoon met een schone droge doek. Wrijf met de doek van boven naar beneden bij een verticaal oppervlak (bv een spiegel) en van de ene naar de andere kant bij een horizontaal oppervlak (bv een glazen salontafel). Dit is belangrijk omdat de oppervlakken stoffig kunnen zijn en je met deze methode het stof naar één kant veegt waardoor je het makkelijk kunt opnemen. Voor reinigen met Glassex is geen water vereist. Ook heb je geen raamwisser nodig, gezien het middel streep en vlekloos opdroogt.

Let op: dit middel is niet te gebruiken als glansspoelmiddel in de vaatwasmachine!

Verkooppunten

Glassex is een heel bekend schoonmaakmiddel en daarom verkrijgbaar via verschillende kanalen. Bijvoorbeeld Albert Heijn en andere supermarkten, Blokker, Kruidvat en online. 

Glassex
Bestel Glassex glasreiniger Direct online via de webshop van onze partner.

20% Korting bij vooraf inschrijven!

Ontvang een berichtje met een 20% kortingscode zodra je het schoonmaakboek kunt bestellen!

Als je je vooraf inschrijft krijg je 20% korting wanneer je besluit het boek aan te schaffen als het beschikbaar is! 

We zullen je enkel een mailtje sturen als het boek beschikbaar is. Verder gebruiken we je mail adres niet.