Cif vloeibaar schuurmiddel

Cif is een middel om vuil grondig te verwijderen. Door de schurende werking kan het middel ook hardnekkig vuil vrij eenvoudig weg te krijgen.

Informatie over Cif vloeibaar schuurmiddel

Omschrijving

Cif schuurmiddel heeft een krachtige reinigende en ontkalkende werking. Het is ideaal om kalk en vuil mee te verwijderen en is daardoor geschikt voor gebruik in de keuken en badkamer. Doordat schuurmiddel kleine schurende deeltjes bevat, schuur je oppervlakken schoon.

Gebruiksaanwijzing

Cif schuurmiddel is te gebruiken op harde oppervlakken, bijvoorbeeld de gootsteen, het aanrecht, de douchecabine of de WC. Je kunt schuurmiddel op glas gebruiken als er veel kalkaanslag op zit. Schuur met schuurmiddel en een beetje water de kalk eraf en nadat de kalk schoon is, stop je zodat je het glas niet krast. Gebruik het middel in combinatie met een klein beetje water zodat je het middel makkelijk over het oppervlak kunt verspreiden en je niet meer schoonmaakmiddel gebruikt dan nodig. Je kunt oppervlakken schoonmaken door een paar druppels Cif erop te doen en vervolgens met een draaiende beweging met een borstel, afwasborstel of spons het oppervlak te poetsen. Zorg dat je met overvloedig water het oppervlak afspoelt zodat er geen schuurmiddel achterblijft. Achtergebleven schuurmiddel kan een witte waas achterlaten.

Andere producten van Cif

Naast het klassieke vloeibare schuurmiddel, heeft Cif ook allesreiniger en allerlei sprays voor badkamer en keuken. Badkamerspray om kalk te verwijderen in douche en wasbak en keukenspray om RVS oppervlakken schoon te maken of delen te ontvetten.

 

Wasbak schoonmaken met vloeibaar schuurmiddel
Bestel Cif vloeibaar schuurmiddel Direct online via de webshop van onze partner.

20% Korting bij vooraf inschrijven!

Ontvang een berichtje met een 20% kortingscode zodra je het schoonmaakboek kunt bestellen!

Als je je vooraf inschrijft krijg je 20% korting wanneer je besluit het boek aan te schaffen als het beschikbaar is! 

We zullen je enkel een mailtje sturen als het boek beschikbaar is. Verder gebruiken we je mail adres niet.