Merken

Bekijk reviews en tips van verschillende schoonmaak merken en artikelen
Biotex is een ouderwets effectief poeder waarmee je hardnekkige vlekken uit kleding kunt krijgen.
Cif is een middel om vuil grondig te verwijderen. Door de schurende werking kan het middel ook hardnekkig vuil vrij eenvoudig weg te krijgen.
Om zorgeloos gekleurde kleding bij elkaar in de wasmachine te wassen, gebruik je Colour Catcher doekjes. Voeg 1 doekje toe aan elke wasbeurt.
Dettol allesreiniger spray is een ontvettend en reinigend middel in een handige sprayflacon. Gebruik het voor keuken en badkamer.
De sterk ontvettende werking van Dreft zorgt voor een stralend schone vaat. Per afwasbeurt heb je slechts enkele druppels van het middel nodig.
Driehoek groene zeep is een zacht reinigingsmiddel dat voor verscheidene huishoudelijke taken geschikt is. Verkrijgbaar in vloeibare, vaste en spray vorm.
Schoonmaaksoda is een veelzijdig schoonmaakmiddel. Gebruik het onder andere voor het soppen van de badkamer of het reinigen van de wasmachine.
Glassex is schoonmaakmiddel voor ramen en spiegels. Het zit in een handige sprayflacon en is blauw van kleur. Geen water of raamwisser vereist.
Glorix badkamerspray is een schoonmaakmiddel dat reinigt en ontkalkt. Het verwijderd kalkaanslag en is tevens zacht zodat het chromen onderdelen niet beschadigt.
Glorix toiletreiniger is een schoonmaakmiddel voor de WC pot. De dikke structuur zorgt ervoor dat het middel door de hele WC pot kruipt. Het
Keukenontvetter spray is een middel dat ontvet en reinigt. Heel handig om kleine oppervlakken snel schoon te krijgen.
De Leifheit vloerwisser is een gebruiksvriendelijke dweil van goede kwaliteit. Dweilen zijn wasbaar na gebruik.
Loda gedemineraliseerd water is het goedkoopste gedemineraliseerde water. Gedemineraliseerd water bevat geen kalk of andere stoffen die residu achter kunnen laten.
Schoonmaakazijn is een veelzijdig schoonmaakmiddel dat een sterk ontkalkend effect heeft. Geschikt voor badkamer en keuken. 
St Marc is een zeer effectieve ontvetter welke origineel ontwikkeld is om oppervlakken te reinigen voor het schilderen. 
Sun vaatwastabletten zorgen voor een fantastisch schone vaat. Gebruik 1 blokje per vaatwasbeurt.
De Swiffer Duster is het meest praktische hulpmiddel om af te stoffen omdat het stof opneemt en vasthoudt. 
Woca natuurzeep is speciaal voor het dweilen van een geoliede of gelakte houten vloer. Het is een zacht schoonmaakmiddel dat reinigt en beschermt.
Zoe

Zoe

Hi, ik ben Zoe. In mijn omgeving zie ik dat veel van mijn vriendinnen, net als ik, een prins hebben die niet zo goed in schoonmaken is. Herken jij je hier in, doe dan je voordeel op met deze blog artikelen!

20% Korting bij vooraf inschrijven!

Ontvang een berichtje met een 20% kortingscode zodra je het schoonmaakboek kunt bestellen!

Als je je vooraf inschrijft krijg je 20% korting wanneer je besluit het boek aan te schaffen als het beschikbaar is! 

We zullen je enkel een mailtje sturen als het boek beschikbaar is. Verder gebruiken we je mail adres niet.