Het hele jaar lang
een schoon huis

Altijd thuiskomen in een frisse woning? Het lijkt een utopie, maar als je de taakjes in de kalender volgt, is het voor iedereen haalbaar. 

De kalender

Er is voldoende schoonmaakinformatie te vinden als je er naar zoekt. Als je alleen al mijn website leest, weet je voldoende om jezelf een schoonmaakexpert te kunnen noemen. 

Toch is er een probleem, je moet het nog wel even doen. De schoonmaakkalender helpt je daar bij. Ik heb alles uitgetest om te kijken hoe vaak je bepaalde dingen moet schoonmaken. Als je de maandelijkse taakjes volgt, heb je het hele jaar een schone woning. 

Poetsprins schoonmaak kalender

Verminder stress, creëer overzicht in je huishouden

Je leven zit vol verplichtingen en dan moet je ook nog het huishouden doen. Schoonmaken hoeft echter geen stressfactor te zijn als je het overzicht hebt.

Verspil geen tijd, doe alleen wat écht nodig is

Idealiter zou je dagelijks stofzuigen en elke week je koelkast soppen. Maar is dit realistisch? Waarschijnlijk niet. Je tijd verdoen aan het huishouden is niet nodig. 

tapijt stofzuigen
buitenkant afzuigkap schoonmaken

Voorkom dat je je overweldigd voelt, volg een haalbaar schema

Lange takenlijsten kunnen overweldigend zijn. Deze kalender geeft je een realistische to-do-lijst, waardoor een schoon huis haalbaar is voor iedereen.

Altijd klaar om visite te ontvangen

Spontaan bezoek kan stress geven als je huis niet op orde is. Volg mijn simpele schema, zodat je onaangekondigde visite altijd schaamteloos kunt verwelkomen en er niet nog ergens Thai Curry ligt te rotten.

kookplaat

Een prachtige verjaardagskalender

Het is een prachtige verjaardagskalender geworden die je bijvoorbeeld bij jou op het toilet kunt hangen. Er staat geen jaartal op, dus je kunt de kalender volgend jaar gewoon nog een keer gebruiken.

Een geheugensteuntje zodat je niets overslaat

Het is vaak lastig bij te houden wat je wanneer in huis moet doen of gedaan hebt. De korte lijstjes helpen je georganiseerd te blijven.

vaatwasser reinigen filter

Zij gingen je voor:

Nienke

Video afspelen

Sinds ik geen werkster meer heb, moet ik het huishouden zelf doen. Door de kalender weet ik precies wat ik moet doen in huis.

5/5

Lukas

Video afspelen

Dit is een super kalender die ik iedereen zou aanraden. Het scheelt me ontzettend veel tijd en ik weet zeker dat alles gewoon schoon is. 

4.5/5

Laura

Video afspelen

Ik ben echt heel blij met m’n Poetsprins kalender want nu word ik op een prettige manier herinnerd aan mijn schoonmaaktaakjes.

5/5

Nooit meer een vies huis

Veel schema’s zijn onhaalbaar. Een waslijst aan dingen die je moet doen, waardoor je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Je voelt je overweldigd en vraagt je af of een normaal mens het zou kunnen volbrengen. 

Deze kalender presenteert enkel de noodzakelijke taken en alleen de noodzakelijke frequentie waarmee ze uitgevoerd moeten worden. Zo krijg jij de controle over je huishouden terug.

Veelgestelde vragen

Er staat geen jaartal op de kalender. Hierdoor kun je de kalender jaar na jaar blijven gebruiken en op elk moment instappen om uiteindelijk toch het hele schoonmaakrooster uit te voeren. 

Nee, jij mag het helemaal zelf bepalen. De kalender geeft aan welke taken je in de betreffende maand uitvoert. Welke week en dag is aan jou. Bij alle dagen van de maand is er ruimte om zelf iets op te schrijven. Feestdagen en verjaardagen kun je er dus ook op kwijt! 

Het is helemaal aan jou hoe je het schema gaat inzetten. Je mag een maandje overslaan of twee maanden in éé proppen. Het schema volgen is echter de makkelijkste manier om je huishouden op orde te krijgen.

De kalender geeft je een handig huishoudschema in bullet points. Voor stappenplannen kun je terecht op de website! Iedere maand heeft een QR-code. Als je deze scant met je mobiel, word je naar de relevante pagina’s geleid. 

Je ontvangt de kalender per post in je brievenbus. De stevige envelop zorgt ervoor dat het product onbeschadigd bij je aankomt. Je hoeft niet thuis te zijn, want het past door je brievenbus.

Zodra je bestelling bij ons binnen is, gaan we voor je aan de slag. Je kunt dan je bestelling binnen 4 dagen in je brievenbus verwachten. De snelheid van de levering is mede-afhankelijk van de postbezorging, waar wij natuurlijk geen invloed op hebben.

Als het product niet is wat je had verwacht, mag je het terugsturen. De verzending betaal je zelf en het product dient onbeschadigd binnen 14 dagen geretourneerd te worden om je geld terug te krijgen. Knip daarnaast het verzendlabel van de envelop waar je de kalender in gekregen hebt met je naam en adres erop uit en stuur dit mee retour. Deze informatie hebben we nodig om je retour te kunnen verwerken. Als we het product onbeschadigd van je retour hebben ontvangen, krijg je binnen 14 dagen je geld teruggestort op je rekening.

Je hebt de mogelijkheid het product naar een ander adres te versturen dan je eigen adres. Op deze manier kun je iemand een leuke verrassing toesturen!

Je kunt altijd vrijblijvend een berichtje sturen via de contactpagina als je nog andere vragen hebt.