Uitleg, stappenplannen en tips voor Schoonmaken

Hoe je je huis moet schoonmaken lijkt enigszins vanzelfsprekend, maar als je er iets langer over nadenkt, kom je er waarschijnlijk achter dat je nog een hoop vragen hebt. De badkamer reinigen, hoe pak je dat eigenlijk aan? Poetsprins.nl heeft alle uitleg, stappenplannen en tips voor het huishouden op een rijtje gezet, zodat jij met gemak je huis schoon kunt maken én houden. 

“Het is mooier als het schoon is” 

Over
poetsprins(es)
Zoe

In mijn omgeving zie ik dat veel van mijn vriendinnen, net als ik, een prins hebben die niet zo goed in schoonmaken is. Herken jij je hier in, doe dan je voordeel op met deze blog artikelen!

Ik schrijf graag over schoonmaken. Ik heb jarenlang in de thuiszorg gewerkt als huishoudelijke hulp en schoongemaakt bij gezinnen die het daar zelf te druk voor hadden. Stiekem interesseert schoonmaken mij ook omdat ik een beetje smetvrees heb. Mijn eigen huis is dus altijd vlekkeloos schoon. Hierdoor heb ik veel ervaring met schoonmaken en kan ik je tips geven waarmee het schoonmaken een stuk eenvoudiger zal worden. 

Op deze site kun je veel stappenplannen vinden, eigenlijk is er voor iedere ruimte in het huis wel een stappenplan aanwezig. Met de stappenplannen kun je vaak de tijd die het kost om een ruimte schoon te krijgen halveren. Doe er dus je voordeel mee!

Recente berichten

20% Korting bij vooraf inschrijven!

Ontvang een berichtje met een 20% kortingscode zodra je het schoonmaakboek kunt bestellen!

Als je je vooraf inschrijft krijg je 20% korting wanneer je besluit het boek aan te schaffen als het beschikbaar is! 

We zullen je enkel een mailtje sturen als het boek beschikbaar is. Verder gebruiken we je mail adres niet.