Pak het huishouden slim aan met de schoonmaak checklist

Huishoudtip:

Weet je wat echt onzin is? Een lege fles schoonmaakmiddel die het nog perfect doet weg moeten gooien omdat hij leeg is. Ik vroeg mij af waarom flessen schoonmaakmiddel niet herbruikbaar waren, dat is beter voor je portemonnee en voor het milieu. 

 

Omdat ik geen effectieve navulbare schoonmaakmiddelen kon vinden besloot ik het zelf op de markt te brengen. Mijn doel? Dat jij hier na nooit meer een fles schoonmaakmiddel hoeft aan te schaffen!

 

Vind het schoonmaakmiddel pakket in de webshop. 

 

Direct grip op het huishouden

met de PoetsPrins schoonmaak checklist

Het internet staat vol met huishoudschema’s, maar deze zijn vaak onrealistisch lang waardoor je je afvraagt of je het ooit voor elkaar zult krijgen om alles af te vinken.

Daarom heb ik een handzaam overzicht gemaakt van dagelijkse, wekelijkse en periodieke schoonmaaktaakjes die je helpen je huis altijd op orde te hebben.

Veel mensen gingen je voor en ervaren meer structuur door de PoetsPrins schoonmaak checklist. Zelf gebruik ik ‘m trouwens ook 😉

Schoonmaaktaken afvinken

Wanneer je je schoonmaaktaken in een checklist afvinkt, geeft het schoonmaken een stuk meer voldoening en heb je meer overzicht.

Daarom heb ik een gratis schoonmaak checklist gemaakt, met dagelijkse, wekelijkse en periodieke klusjes.

  • Begin elke dag goed met de dagelijkse checklist en tips.
  • Geniet van een schoon huis en een voldaan gevoel door afgeronde taakjes af te vinken.
  • Krijg meer grip op het huishouden met het handige overzicht van periodieke schoonmaaktaken.

Je kunt de schoonmaak checklist nu gratis downloaden. Zelf vind ik het handig om de pdf uit te printen maar je kunt hm natuurlijk ook gewoon op je computer of telefoon erbij houden!

Meer weten? Bekijk de schoonmaak checklist

Met een druk op de knop meer structuur in je huishouden

Download gratis de slimme PoetsPrins schoonmaak checklist en ervaar meteen de rust van meer structuur in het huishouden. 

De doordachte selectie van schoonmaaktaakjes zorgt ervoor dat je precies doet wat nodig is en geen tijd verspilt aan details die je geen zichtbaar resultaat geven.

Waar mag ik de checklist naartoe sturen?

9J0A0335