Druk, druk, druk en toch een schoon huis?

Jij besteedt teveel tijd aan het huishouden

En dat deed ik vroeger ook

Als je na een lange werkweek eindelijk weekend hebt, is het huishouden doen één van de laatste dingen waar je zin in hebt. Toch vind je het belangrijk dat je huis schoon en fris is, want tegen opgestapelde was aankijken, is niet bepaald rustgevend.

Jarenlang heb ik als schoonmaakster gewerkt voor gezinnen en werkende stellen. De huizen waren altijd ontploft als ik aankwam en weer spic en span als ik weg ging. Later, toen ik een full-time kantoorbaan kreeg, merkte ik zelf hoe lastig het was om genoeg tijd te vinden voor het huishouden.

Ik heb toen niet gekeken naar hoe ik meer tijd kon vrijmaken, ik heb uitgevonden hoe ik in minder tijd klaar kan zijn.

De Horizonmethode: efficiënte wekelijkse schoonmaak

Je wekelijkse schoonmaak snel én goed uitvoeren? Het kan met mijn unieke methode: de Horizonmethode. De online cursus waarin je mijn methode kunt leren, is vanaf nu beschikbaar. Lees hieronder wat je allemaal van de cursus kunt verwachten.

Een paar voorbeeldjes

Waar je nu al mee aan de slag kunt!

Niemand houdt van schrobben

Als je toiletreiniger in de WC doet en meteen gaat poetsen, kost de WC schoonmaken veel tijd en moeite. Daarentegen lost het vuil vanzelf op als je de reiniger minimaal een uur laat inwerken.

Allesreiniger bestaat niet

Een middel dat alles reinigt is tot op heden nog niet uitgevonden. Kalkaanslag verwijder je met kalkreiniger en vet met ontvetter. Zo gebruik je de kracht van schoonmaakmiddel in je voordeel.

Iedereen wil snel resultaat

Soms ben je uren aan het opruimen en merk je vervolgens weinig verschil. Deze frustratie neem je weg door van groot naar klein te werken. Was eerst de vaat af en maak daarna het aanrecht schoon.

Wat mag je verwachten van de cursus?

Direct eer van je werk

Met een bewezen effectieve schoonmaakmethode

Door van groot naar klein te werken, bereik je 80% van het resultaat in 20% van de tijd. Ruim eerst grote obstakels in huis op en richt je daarna pas op de details, zodat je sneller klaar kunt zijn met het huishouden en meer eer hebt van je werk.

arrow2-1

Hard boenen is niet nodig

Zeker als je het schoonmaakmiddel het werk voor je kunt laten doen

Stevig boenen? Daar heeft niemand zin in. In de cursus vertel ik je precies welk middel je waarvoor en hoe gebruikt, zodat je de schoonmaakmiddelen het werk voor je kunt laten doen in plaats van dat jij hard moet schrobben. Zo kost het huishouden veel minder tijd en energie.

arrow-2

Schoonmaken zonder pijn en moeite

Met de juiste spullen gaat schoonmaken je een stuk makkelijker af

Niet ieder microvezeldoekje en schuursponsje is hetzelfde. De ene dweil is de andere niet. Leer welke spullen echt een verschil maken in je schoonmaakwerk zonder dat het veel extra geld kost. De vloer dweilen in 10 minuten, zonder te hoeven bukken of uitwringen. Klinkt ideaal toch?

arrow2-1

Tijdsbesparing door de schoonmaak op te delen

Door het huishouden in fasen op te delen, krijg je een langdurig beter eindresultaat

Een grote tijdsbesparing behaal je door de schoonmaak in fases op te delen en één taak tegelijk helemaal af te ronden. De methode in de cursus leert je in vier fasen je huishouden aan te pakken, waardoor je in weinig tijd écht verschil ziet in huis.

arrow-2

Met de juiste volgorde razend snel het hele huis door

De cursus bevat een efficiënt en handzaam stappenplannen voor het hele huis

In de cursus leer je over de ultieme volgorde van schoonmaaktaakjes, zodat je geen tijd verspilt, maar precies weet wat je wanneer moet doen om snel klaar te zijn. Breng bijvoorbeeld eerst ovenreiniger aan en poets de rest van de keuken terwijl het middel inwerkt. 

arrow2-1

Geen suffe life-hacks, alleen maar praktische supertips

Tientallen handige schoonmaaktips die je meteen in je eigen huishouden kunt toepassen

Elke video in de cursus en elk hoofdstuk uit het eBook dat je erbij krijgt, zit boordevol unieke tips en trucs die je helpen sneller en beter schoon te maken in huis. Wist je bijvoorbeeld dat zweetlucht uit kleding krijgt door te wassen met azijn? Zelfs op 30 graden ruikt je was heerlijk.

Ready, set, GO 🚀

Sneller schoonmaken zodat je tijd overhoudt voor leuke dingen, dat wil jij toch ook?

Volg de videocursus en krijg:

  • Een stap voor stap recept en alle tips en trucs om jouw huishouden sneller voor elkaar te hebben.
  • Het eBook met tientallen praktische tips die je meteen kunt toepassen en je helpen sneller schoon te maken.
  • Een pH test kit, zodat je altijd het juiste schoonmaakmiddel erbij kunt pakken.

De videocursus kun je nu volgen voor slechts 37 euro. Het eBook en pH test kit krijg je gewoon erbij.