poetsprins logo

De Horizonmethode: Efficiënte wekelijkse schoonmaak

Ongecategoriseerd
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Deze online cursus bevat 8 video’s over de Horizonmethode waarin je alle kennis, tips en handigheidjes krijgt om je wekelijkse schoonmaak efficiënt uit te voeren. Onder een aantal video’s vind je ondersteundende bijlages die je als pdf kunt downloaden en thuis kunt uitprinten.

Daarnaast ontvang je het bijbehorende Ebook waarin je extra tips en informatie krijgt die perfect aansluit bij wat je in de videocursus leert.

Dit is wat de cursus je geeft:

  • Met de unieke Horizonmethode kun je je wekelijkse schoonmaak efficiënt aanpakken. Je leert in 4 fasen het hele huis door te gaan. Zo bereik je 80% van het resultaat in 20% van de tijd.
  • De cursus bevat alles wat je moet weten over soorten schoonmaakmiddelen en -materialen, zodat je precies weet wat je wanneer het beste kunt gebruiken. Met de juiste producten kun je veel sneller klaar zijn met schoonmaken.
  • Je leert voor elke kamer in huis wat de meest handige volgordes zijn. Dit zorgt ervoor dat je met minder moeite kunt schoonmaken, zonder dat het je meer tijd kost.
Toon meer

Cursus inhoud

Maak kennis met de Horizonmethode
Met de Horizonmethode bereik je 80% van het resultaat in slechts 20% van de tijd. Deze video vertelt je de basics van de horizonmethode, met praktische informatie waarmee je direct aan de slag kunt.

  • 5 Principes van de Horizonmethode
    12:33
  • De 4 fasen van de Horizonmethode
    06:35

Fase 1, 2, en 3: Eerst opruimen, dan schoonmaken
De kern van de cursus is efficiënt schoonmaken. Je leert in vier fasen het hele huis door te gaan, zodat je met weinig moeite en in korte tijd klaar kunt zijn met je wekelijkse schoonmaak.

Efficiënt schoonmaken met de juiste middelen
Als je de juiste middelen en materialen paraat hebt, kun je in een handomdraai je huis prachtig schoon krijgen.

Schoonmaakmotivatie
In dit laatste onderdeel krijg je een video met tips om gemotiveerd te worden en te blijven om je huis elke week schoon te maken volgens de Horizonmethode.