Bekijk

Alle Blog artikelen

groene aanslag

Groene aanslag verwijderen

Groene aanslag verwijderen doe je door HG groene aanslag reiniger concentraat te mengen met water en aan te brengen op de groene aanslag. Laat het middel minimaal 36 uur inwerken en haal resterende algen en mos weg door te spoelen met water of te schrobben met een bezem.

groene zeep assortiment

Groene zeep

Gebruik groene zeep als multifunctionele ontvetter. Het is geschikt voor de oven, het gasfornuis, als afwasmiddel en om zeepresten in de douchecabine te reinigen. Het product wordt ook wel goudzeep of bruine zeep genoemd en is er in vloeibare en gel vorm.

baking soda

Alles over Schoonmaken met Baking Soda

De Nederlandse benaming van baking soda is zuiveringszout. Het is een geweldig middel om altijd in huis te hebben omdat het een veelzijdig middel is. Hier lees je alles over wat baking soda is, waar je het kunt kopen en wat je er allemaal mee kunt schoonmaken. Doe je voordeel met de vele tips!

Schoonmaakazijn

Alles over schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn is een samenstelling van ca. 10% azijnzuur, water en soms andere ingrediënten. Het azijnzuur is synthetisch geproduceerd; het is door mensen is gemaakt en niet door de natuur. Schoonmaakazijn is enkel bedoeld voor huishoudelijk gebruik.

zilvervisje

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden doe je door goed te ventileren en daarmee de luchtvochtigheid te verlagen. Verwarm vochtige ruimtes zoals de badkamer niet onnodig en kit naden en kieren in huis dicht. Als het een plaag is, schakel je professionele bestrijding in.

Swiffer WetJet zelf navulling maken

Swiffer WetJet navulling

Swiffer WetJet navulling kun je zelf maken. Houd de dop van de fles in kokend water en draai ‘m van de fles. Vervolgens vullen met een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor jouw type vloer. Gebruik bij voorkeur de originele vloerdoekjes, want deze werken het beste.

stofzuiger

Stofzuiger problemen en oplossingen

Als je stofzuiger verstopt is, duw je met een bezemsteel de verstopping uit de slang. Wanneer je stofzuiger muf ruikt, zuig je een beetje waspoeder op. In dit artikel vind je de oplossingen voor alle probleem die je met je stofzuiger kunt hebben.

Heet wassen desinfecteren
Auteur

Zoë

Hi, ik ben Zoë. In mijn omgeving zie ik dat veel van mijn vriendinnen, net als ik, een prins hebben die niet zo goed in schoonmaken is. Herken jij je hier in, doe dan je voordeel op met deze blog artikelen!

Meer Blog informatie

Oeii, we hebben nog geen tekst voor dit blok geschreven. We gaan er aan werken! Tot die tijd kun je natuurlijk alle artikelen die hier boven staan lezen.

20% Korting bij vooraf inschrijven!

Ontvang een berichtje met een 20% kortingscode zodra je het schoonmaakboek kunt bestellen!

Als je je vooraf inschrijft krijg je 20% korting wanneer je besluit het boek aan te schaffen als het beschikbaar is! 

We zullen je enkel een mailtje sturen als het boek beschikbaar is. Verder gebruiken we je mail adres niet.