poetsprins logo

Blog

Van het schoonmaken van je stofzuiger tot het navullen van je Swiffer Wetjet. Alle extra’s, life hacks en tips kun je hier vinden!

Bekijk

Alle Blog artikelen

zachte spons voor chroom

Aanbevolen schoonmaakmiddelen

In de afgelopen jaren heb ik honderden middeltjes uitgetest. Van ontvetters en ontkalkers tot verschillende reinigingsmachines en andere schoonmaak hulpmiddelen. Per categorie heb ik het

Prullebak desinfecteren

Fruitvliegjes vangen

Lees hier meer dan 10 handige tips om fruitvliegjes te vangen, bestrijden en voorkomen!

kaarsvet verwijderen

Kaarsvet Verwijderen

Met deze handige en veilige methode is kaarsvet verwijderen heel eenvoudig en gegarandeerd zonder krassen. Lees daarnaast een aantal tips hoe je hardnekkige vetvlekken van kaarsvet voorkomt.

motten bestrijden

Motten Bestrijden in Huis

Motten zijn klein vliegend ongedierte die op donkere plekken verblijven. Ze leven van eiwitten in en op kleding en andere textiel. Motten bestrijden doe je met daglicht en cederhout of mottenballen. Zorg daarnaast dat je textiel altijd schoon opbergt.

72 Slimme en Effectieve Schoonmaaktips

De ultieme lijst met schoonmaaktips? Je hebt hm gevonden! In al mijn tijd als schoonmaakster en nu als auteur van deze schoonmaakwebsite heb ik flink wat tips en tricks ontvangen.

groene aanslag

Groene aanslag verwijderen

Groene aanslag verwijderen doe je door HG groene aanslag reiniger concentraat te mengen met water en aan te brengen op de groene aanslag. Laat het middel minimaal 36 uur inwerken en haal resterende algen en mos weg door te spoelen met water of te schrobben met een bezem.

groene zeep assortiment

Groene zeep

Gebruik groene zeep als multifunctionele ontvetter. Het is geschikt voor de oven, het gasfornuis, als afwasmiddel en om zeepresten in de douchecabine te reinigen. Het product wordt ook wel goudzeep of bruine zeep genoemd en is er in vloeibare en gel vorm.

baking soda

Alles over Schoonmaken met Baking Soda

De Nederlandse benaming van baking soda is zuiveringszout. Het is een geweldig middel om altijd in huis te hebben omdat het een veelzijdig middel is. Hier lees je alles over wat baking soda is, waar je het kunt kopen en wat je er allemaal mee kunt schoonmaken. Doe je voordeel met de vele tips!

Schoonmaakazijn

Alles over schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn is een samenstelling van ca. 10% azijnzuur, water en soms andere ingrediënten. Het azijnzuur is synthetisch geproduceerd; het is door mensen is gemaakt en niet door de natuur. Schoonmaakazijn is enkel bedoeld voor huishoudelijk gebruik.

zilvervisje

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden doe je door goed te ventileren en daarmee de luchtvochtigheid te verlagen. Verwarm vochtige ruimtes zoals de badkamer niet onnodig en kit naden en kieren in huis dicht. Als het een plaag is, schakel je professionele bestrijding in.

Heet wassen desinfecteren
Auteur

Zoë

Hi, ik ben Zoë. In mijn omgeving zie ik dat veel van mijn vriendinnen, net als ik, een prins hebben die niet zo goed in schoonmaken is. Herken jij je hier in, doe dan je voordeel op met deze blog artikelen!

Meer Blog informatie

Oeii, we hebben nog geen tekst voor dit blok geschreven. We gaan er aan werken! Tot die tijd kun je natuurlijk alle artikelen die hier boven staan lezen.