Laminaat dweilen kun je het beste doen met een laminaatreiniger, azijn of afwasmiddel. Voor een streeploos resultaat is het belangrijk de juiste dweil te nemen.

Basics

De basics van het schoonmaken, stofzuigen, dweilen, schrobben, boenen, afwassen en nog veel meer.

Bekijk

Alle Basics artikelen

Laminaat Dweilen

Streeploos schoon Laminaat Dweilen

Laminaat dweilen kun je het beste doen met een laminaatreiniger, azijn of afwasmiddel. Voor een streeploos resultaat is het belangrijk de juiste dweil te nemen.

Vloertegels

Makkelijk en effectief Vloertegels Schoonmaken

Vloertegels schoonmaken kan een vervelend klusje zijn. Je krijgt ze streeploos schoon als je de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt. Het is vooral belangrijk niet te veel schoonmaakmiddel te gebruiken.

Sopje maken

Zo desinfecteer jij je huis

Het desinfecteren van je woning is een belangrijke manier om risico op infectie te verkleinen. Lees meer over wat je moet schoonmaken, welke middelen je kunt gebruiken en welke delen van het huis vaak vergeten worden.

Luxaflex schoonmaken

Luxaflex schoonmaken

Luxaflex schoonmaken is niet moeilijk maar kan een iets zijn waarvan je geen idee hebt hoe je het aan moet pakken. Stof de luxaflex eerst af met een Swiffer of met de stofzuiger. Hierna ga je de jaloezieën soppen met allesreiniger en warm water.

Afwassen

Was altijd af met heet water en een beetje afwasmiddel of schoonmaaksoda. Lees in dit artikel alle tips en trics over afwassen en volg het stappenplan voor een perfect schone vaat. Lees welke middelen je kunt gebruiken en welke niet.

Streeploos ramen wassen

Ramen streeploos wassen lijkt een soort kunst maar het valt reuze mee. Met een sopje van koud water en afwasmiddel en een spons ben je zo klaar. Wis van boven naar beneden de ramen droog en veeg de druppels op met een droogdoek.

Alles over stof en afstoffen

Afstoffen houdt in dat je alle meubels, planken en vensterbanken in huis ontdoet van stof. Je maakt het schoon door een stofdoek of Swiffer te gebruiken. Lees dit artikel voor een handig stappenplan, benodigdheden en tips.

Teil met dweil

Alles over het dweilen van je vloer

Maak een sopje met warm water en wat schoonmaakmiddel. Doop de dweil in het sopje en wring ‘m goed uit. Boen de vloer van de ene kant naar de andere kant. Probeer niet te nat te dweilen. Hoe natter de vloer, hoe langer het duurt voordat ‘ie droog is.

Stofzuiger problemen en oplossingen

Als je stofzuiger verstopt is, duw je met een bezemsteel de verstopping uit de slang. Wanneer je stofzuiger muf ruikt, zuig je een beetje waspoeder op. In dit artikel vind je de oplossingen voor alle probleem die je met je stofzuiger kunt hebben.

stofzuiger op houten vloer

Alles over Stofzuigen

Als je gaat stofzuigen, stofzuig dan de hele ruimte. Inclusief alle hoekjes, de plinten en onder de meubels. Lees in dit artikel alle trucs en tips voor een stofvrij huis in een handomdraai.

Heet wassen desinfecteren
Auteur

Zoë

Hi, ik ben Zoë. In mijn omgeving zie ik dat veel van mijn vriendinnen, net als ik, een prins hebben die niet zo goed in schoonmaken is. Herken jij je hier in, doe dan je voordeel op met deze blog artikelen!

Meer Basics informatie

Oeii, we hebben nog geen tekst voor dit blok geschreven. We gaan er aan werken! Tot die tijd kun je natuurlijk alle artikelen die hier boven staan lezen.

20% Korting bij vooraf inschrijven!

Ontvang een berichtje met een 20% kortingscode zodra je het schoonmaakboek kunt bestellen!

Als je je vooraf inschrijft krijg je 20% korting wanneer je besluit het boek aan te schaffen als het beschikbaar is! 

We zullen je enkel een mailtje sturen als het boek beschikbaar is. Verder gebruiken we je mail adres niet.